Vacature technisch operator extrusie


Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de vacature van technisch operator in onze extrusie-afdeling.  In deze afdeling worden de kunststof PE granulaten gesmolten en tot een folie geblazen met verschillende hoogtechnologische blaasextrusielijnen.  Indien je beschikt over een degelijk technisch inzicht, is dit zeker een plus ! Bij voorkeur beschik je over een TSO diploma, maar reeds opgebouwde ervaring kan ook als gelijkwaardig beschouwd worden.  Motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en de wil om te leren zijn essentieel.  

Je wordt mee ingeschakeld in een jong en dynamisch team waarbij je zal tewerkgesteld worden in een 3-ploegensysteem.  Je zal de kans krijgen om mee in te lopen en zodoende alles van A tot Z uitgelegd te krijgen door jouw ploegverantwoordelijke, die zelf ook mee de handen uit de mouwen steekt.

Na een inwerkperiode van 6 maanden kom je in aanmerking voor een vast contract met een degelijk, marktconform loonpakket inclusief maaltijdcheques en groepsverzekering.  Vermits we werken met een BRCgs-kwaliteitslabel zal je altijd tewerkgesteld zijn op een veilige en propere werkplek, waar je natuurlijk zelf ook toe dient bij te dragen.

Verder zorgen we niet alleen voor een aangename sfeer tijdens de werkuren, maar ook daarbuiten.  Zo worden alle collega's geregeld uitgenodigd voor een personeelsfeestje, kerstreceptie, bbq of drink.  Voor de sportievelingen beschikken we ook over een fitness die we gratis ter beschikking stellen van onze medewerkers.

Wat houdt de job in ?

- Het voorbereiden van productie aan de hand van productiespecificatiebladen.

- Het zorgen voor de bevoorrading van de nodige materialen/grondstoffen aan de verschillende machines.

- Het opvolgen van de productie, controleren van de kwaliteit en het verhelpen van storingen. 

- Het afvoeren en labelen van de geproduceerde goederen.

- Het zorgen voor de algemene netheid en orde op de vloer.

- Het correct overdragen van de nodige informatie naar de volgende shift.

Word jij onze nieuwe collega ? Stuur jouw CV naar jobs@devos-plastics.be eventueel met een korte motivatie en dan krijg je zeker een berichtje terug.

Meest recente posts

In de kijker

Contacteer ons

Devos Plastics legt de focus op kwaliteit en service. Onze verpakkingsmaterialen herwerken we tot gebruiksvriendelijke producten voor allerhande sectoren.

In de kijker

Contacteer ons

Devos Plastics legt de focus op kwaliteit en service. Onze verpakkingsmaterialen herwerken we tot gebruiksvriendelijke producten voor allerhande sectoren.